Galéria

Tekintse meg képeinket!

Kifutó építés 2011


2011 tavaszán példás összefogással készülhetett kifutó az ideiglenesen alapítványi gondozásba került kutyusoknak. Az eddig csak kennelekből és házakból álló mini befogadó kb. 70m2-es kifutóval lett komfortosabb, ami ad némi mozgásteret az itt lakóknak és könnyebbé teszi munkánkat is. A szervezőmunkának köszönhetően minden építési anyagot adományként kaptunk, mások kétkezi munkájukat ajánlották fel a kivitelezéshez és volt aki ételt, italt adott a szorgoskodóknak. A kifutó elkészült, még a kennelek oldalára is került árnyékoló, ami védi lakóját az időjárás viszontagságaitól. Ezúton is köszönetet mondunk vállalkozóknak, magánszemélyeknek a segítségért, mellyel állatszeretetükről tettek tanúbizonyságot, példát állítva ezzel gyermekeiknek és a társadalom egészének.. Külön köszönet ifj. Kádár Jánosnak és Kádár Jánosnak a sok „vasas munkáért”, - sajnos János nem érhette meg, hogy ezek a sorok megjelenjenek- Nyugodj békében!

Támogatóink: Lavati –Ker Zrt, Sipiker, SzV Ipari és Kereskedelmi Bt, Akker Tüzép, Kferro-Fazekas Tamás, Lengvári János, Gőgh Lászlóné, Hajnal László, Jarjabka József, Borsos József, Szikszai László, Seidert László, ifj. Kádár János, Kádár János+, Mezei Gyula, Csanda Gyula, Tratter István, Tóth Sándor, Szládek Erika, Hrutka Pékség, Bim-Bam cukrászda, Fioríno étterem, Kurta kocsma, Szlama Zoltán, Turán festékbolt.

Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria