Galéria

Tekintse meg képeinket!

Szüreti napok 2011


2011. szeptember 2-4. között megrendezésre került” Kiskőrösi Szüret és Szlovák Nemzetiségi Napok” „ Kőrös Szépe”kutyaszépségverseny programjának szervezésében és lebonyolításában ebben az évben is részt vettünk segítve ezzel a MEOE helyi szervezetét. A rendezvénynek van létjogosultsága, hiszen 54 kutyust neveztek gazdáik a különböző kategóriákban meghirdetett versenyre. Vinnai Andrásnak és a zsűrinek nem volt könnyű dolga a győztesek kiválasztásában. Amíg a zsűri meghozta döntését a szépszámú közönséget a Cerberos Kutyaiskola bemutatója szórakoztatta Szabó Attila vezetésével. Köszönjük!

A dijakat Horváth János alpolgármester és Ralf Adam Stadtlengsfeld polgármestere adták át.

Támogatók: Kiskőrös Város Önkormányzata, Csali Horgászbolt, dr. Utschalott Ferenc, dr. Bozi Róbert,WRC Horgászcentrum, Ba Irén, István Borház, Cerberos Kutyaiskola Kecskemét és Bobek Nóra, akinek a molinónkat köszönhetjük.

A Német Kisebbségi Önkormányzat elnökének, Titl Péternek meghívására részt vettünk a testvérvárosi vendégek tiszteletére rendezett vacsorán. Reményeink szerint a későbbiekben létrejöhet egy kapcsolat a delegáció tagjainak segítségével német állatvédő szervezetekkel. Köszönjük Péternek a lehetőséget!

Vasárnap /4-én/ alapítványunk részt vett a szüreti felvonuláson az István Borház kocsiján, melyre vendégeket is hívtunk a német testvérváros delegációjából. Örömmel mondhatjuk: jól érezték magukat, hiszen azzal búcsúztak, hogy jövőre is „lestoppolták” kocsinkat. /már csak azt kell elérnünk, hogy legyen kocsink, - utas már van  /

Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria Galéria